Notranja vrata Vino

10.9.2020

Notranja vrata vinodajo domu poseben pečat. Način njihove izdelave je specifičen, kot smo že omenili so notranja vrata vino izdelana barik sodov. Vrata so specifična in dajo prostoru poseben pečat, ki pusti vtis na obiskovalcu. Za naročnike sta na voljo dva različna modela notranjih vrat vino, vsak izmed njih je specifičen in poseben. Vsekakor pa so vsaka vrata sam po sebi unikat, in je popolnoma enaka nemogoče izdelati.

Izbira vrat za bivališče predstavlja za posameznika, ki obnavlja ali pa na novo načrtuje dom že kar pravi projekt. Vsekakor je estetika in poenoten videz zaželen , ni pa nujen. Naše podjetje ponuja mnogo različnih vrst notranjih vrat, ki so posebnega videza. Ljubitelji vin bi se lahko obregnili ob notranja vrata Vino. Že samo ime nam pove da so notranja vrata Vino povezana z vinom. Specifika v sami izdelavi vrat je, da so v celoti izdelana iz masivnega lesa kljub temu pa so izdelana še iz barik sodov. Z izdelavo vrat z kombinacijo že uporabljenega lesa, pa je bilo potrebno kar nekaj vztrajnosti in dobrih idej, ki so se na koncu obrestovale v vrhunskem izdelku, ki je sam po sebi specifičen in poseben, že zaradi same vrste uporabljenih materialov, ki pustijo na vsakem posamezniku poseben vtis.

Lesena notranja vrata Vino

Notranja vrata Vino dajo domu poseben pečat. Način njihove izdelave je specifičen, kot smo že omenili so notranja vrata Vino izdelana barik sodov. Vrata so specifična in dajo prostoru poseben pečat, ki pusti vtis na obiskovalcu. Za naročnike sta na voljo dva različna modela notranjih vrat vino, vsak izmed njih je specifičen in poseben. Vsekakor pa so vsaka vrata sam po sebi unikat, in je popolnoma enaka nemogoče izdelati.

Notranja vrata Vino so v celoti izdelana iz masivnega lesa, kot zaključno obdelavo vrat pa ni uporabljen lak, temveč se jih dokonča za oljenjem in krtačenjem. Krtačen les oddaja v prostor specifično toploto in energijo, ki jo dodatno poudarimo z oljenjem in kot končni  izdelek dobimo elegantna in naravna vrata z pridihom domačnosti v svojem domu.

Notranja vrata Vinoje mogoče naročiti v dveh različnih modelih  izdelava pa je mogoča le v lesu iz hrasta. Če se obregnemo v material za sode, je potrebno poudariti da so barik sodi, ki jih podjetje pripelje iz Francije  izdelani iz hrastovega lesa, temu primerno pa so tudi vrata lahko izdelana le iz hrastovega lesa. Notranja vrata vino so na voljo v dveh različnih modelih, ki sta vsak zase posebna in sta si med sabo različna, v kombinaciji z različnimi dodatki pa zadovoljijo še tako zahtevne stranke, ki želijo v svojem domu eleganco in pridih razkošja. Kombinacij z notranjim pohištvom pa je skoraj neskončno. Dopolnimo jih lahko z različnim pohištvom, ki se skladno dopolnjuje z lesom iz katerega so izdelana notranje vrat vino.

Hrast iz katerega so izdelana notranja vrata vino je les, ki j trpežen in odporen na razline zunanje vplive, dodatno pa lahko lepoto lesa poudarimo še z krtačenjem, ki pusti na lesu nežne odtise same strukture lesa in za piko na i ne uporabimo za končni premaz laka temveč les oljimo, kar mu poda naravno barvo in še poudari lepoto naravnega in že staranega lesa, ki čedalje bolj pridobiva na sami veljavi in uporabnosti. Iz vidika predelave in recikliranja ter trajnostnega vidika pa lahko potegnemo določene smernice, ki kažejo na to da lahko les kljub temu da je bil nekoč že uporabljen ponovnu uporabimo in pri tem izkoristimo vso lepoto lesa.

Zaključimo pa lahko s tem da so notranja vrata vino izdelana z ljubeznijo do varovanja narave, poudark je tudi na trajnosti , ar pa tudi v globalnem smislu pridobiva na veljavi in doda neko višjo vrednost proizvodom. Za nekoga lahko stranski produkt vinogradništva predstavlja dodano vrednost proizvodu, ki ga izdela. Ključnega pomena so ideje, ki jih lahko s pridom izkoristimo in zelo učinkovito uporabimo. Skratka notranja vrata  vino so izdelek, ki odraža varovanje narave in je usmerjen v trajnostni razvoj.