Notranja vrata Ecoline

10.8.2020

Notranja vrata ECOLINE nudimo v 7 različnih vrstah lesa (hrast,dimljen hrast, oreh, jesen, smreka, nordijska smreka in macesen).

Notranja vrata Ecoline vas bodo osupnila s svojimi enostavnimi linijami, ki še dodatno poudarijo naravno strukturo lesa.
Z linijo Ecoline vas želimo čim bolj približati naravi, zato smo tudi za površinsko obdelavo namesto lakov izbrali olje, pri katerem so vam na voljo tako naravni odtenek kot tudi različni barvni toni. Če je les krtačen, tonirano olje še močneje poudari  naravno razgibanost lesne strukture.

V primeru, da želimo za izdelavo svojih notranjih vrat izbrali hrast, bomo očarani nad njegovimi razpokami in grčami, ki jih je narava leta in leta klesala, ter s tem pričarala čudovit unikaten  izdelek, pri dimljenem hrastu, kjer gre za posebno termično obdelavo hrasta so razpoke in brazde še posebej robustne, videz pa še veličastnejši, razlike med obema vrstama si lahko podrobneje ogledate na slikah pod linijo notranjih vrat Ecoline.

Lesena vrata Ecoline Hrast

V primeru oreha in macesna gre za igro barvnih odtenkov. Pri orehu se prepletata umirjena temnorjava in krem barva in na vratih pričarata pravo barvno simfonijo , med tem ko pri macesnu opazujemo razgibano igro živo oranžnih barvnih odtenkov pa vse tja do rumenih.  Ravne linije pa pri tem omogočajo rahel prehod med barvnimi odtenki. Nordijska smreka nas navdušuje s svojimi velikimi grčami, ki so razposajeno razporejene po celotni površini vrat, prav tako nas ravnodušnih ne bosta pustila niti domača smreka in jesen, ki tako po barvi, kot tudi strukturi delujeta nekoliko bolj umirjeno.

Unikaten izgled notranjih vrat Ecoline še dodatno poudarijo skrita nasadila, ki vrata postavijo v ravno linijo s podbojem. H Ecoline vratom lahko izbiramo kljuke vseh vrst, vendar pa priporočamo izbor nevpadljivega in enostvnega dizajna, ki bo pozornost prenesel na vaša nova unikatna notranja Ecoline vrata.