Klasična lesena notranja vrata Seko

24.5.2024


Notranja vrata dopolnjujejo izbrano pohištvo ter pripomorejo k ustvarjanju celovite podobe ambienta.
Zelo pomembna je izbira materiala, saj gre za dolgotrajno naložbo s katero se bomo dnevno srečevali.
Med tem, ko pohištvo v našem domu miruje, se vrata ves čas uporabljajo, se odpirajo in zapirajo. Zato morajo biti vrata opremljena z dobrim okovjem. V podjetju uporabljamo nasadila nemškega proizvajalca Simonswerk, ki je dovolj kvalitetno, da podpira brezhibno delovanje lesenih notranjih vrat.
Notranja vrata Seko so na voljo v kar 12 vrstah lesa in 41 modelih. Kolekcija zajema 4 različne profile polnil, klasičen, poševni, okrogli in ravni.
Med tem, ko se prvi trije profili bolj prilegajo tradicionalnemu podeželskemu slogu notranje opreme, je raven profil zelo minimalističen in odlična izbira tudi k moderno opremljenemu stanovanju, saj združuje eleganco in domačnost.

 

 

Notranja lesena vrata Seko 4F smreka grčasta

Notranja lesena vrata Seko 4F bela postaran izgled

Notranja vrata Seko so med drugim lahko tudi lužena ali barvana. Barvana so lahko gladka ali krtačena. V primeru, da izberemo gladko izvedbo se kot vrhnji sloj doda HDF, ki zagotovi popolno gladkost površine.
V kolikor izberemo les, priporočamo krtačeno površino, saj les deluje. Tako se kot naravni pojav gibanja lesa, na površini lahko pojavijo kot las tanke lise, ki pa so ob krtačeni površini zanemarljive.
K vratom Seko so na voljo podboji Cultura. Zaključne letve podboja imajo lahko ovalen, klasičen ali raven profil. Letev je lahko gladka ali rahlo profilirana – Gold profil.

Seko ravni profil