Bela notranja vrata

10.7.2019

Bela notranja vrata so s strani strank največkrat izbrana, saj jih je najlažje umestiti v prostor. Bela vrata se z okolico odlično zlijejo, še posebej v zadnjih letih, ko se trend notranje opreme  nagiba k sivo oziroma črno belim kombinacijam. Bela je res brezčasna in z njo zares ne morete zgrešiti, med tem ko izbor drznejših barv že zahteva vsaj malo dizajnerske žilice.

Pri mizarstvu Melu smo najbolj iskane modele belih notranjih vrat združili v zbirko "Bela notranja vrata" in vam tako olajšali iskanje.

Izbor posameznih modelov se ne razlikuje zgolj po stilu notranje opreme kupca, ampak tudi  od tega iz kod kupec prihaja. Zanimivo je, da se ruski kupci največkrat odločijo za razkošne modele notranjih vrat, kot je na primer model Bellevue  z dodatnimi okrasnimi letvicami in bolj poudarjenimi polnili (slika spodaj).

V nemčijo izvozimo največ notranjih vrat kolekcije Schönbrunn, po tem tudi nemško ime kolekcije.

Slovenskim kupcem je najbolj všeč minimalistični izgled notranjih vrat, zato  je z njihove strani največkrat izbrana kolekcija Contur v beli barvi.

Se pa stranke, ne glede na to od kod prihajajo, vedno bolj izogibajio plastičnemu izgledu notranjih vrat, vedno večj je zanimanja za strukturo lesa. Krtačenje poudari strukturo in s tem naravni izgled notranjih vrat. Krtačena površina je v kombinaciji z belo še posebej trendi, zaradi edinstveosti drevesnih letnic pa je vsak takšen izdelek unikat.